Visjon og historie

Vi i Adaptive jobber hver eneste dag for å skape fremtidens kontorløsninger - teknologi som gir våre kunder en smart, effektiv, produktiv og enklere hverdag.

Vi har lang erfaring fra programvareutvikling, av alt fra innovative webløsninger til tradisjonelle fagsystemer. Denne kunnskapen gir oss et godt og solid fundament for vår programvareutvikling og konsulenttjenester. Vårt team av spesialister sørger for at våre løsninger alltid lever opp til våre verdier - fremtidsrettede, innovative, moderne og brukervennlige. I Adaptive tror vi på at gode løsninger kommer av dedikasjon, læring, ydmykhet og å tørre å stå fram og skille seg ut.

Vi er stolte av å ha en trofast og solid kundebase. Blant våre kunder finnes noen av Nordens største virksomheter innenfor privat og offentlig sektor. Samtidig er vi opptatt av at våre løsninger skal kunne tilpasses og tilfredsstille alle - fra store internasjonale selskaper, til lokale småbedrifter. Adaptive deltar også i Microsofts «Early adopter» program som har som formål å støtte kunder som ønsker på et tidlig tidspunkt å ta i bruk ny teknologi, et viktig ledd i vår visjon om å skape innovative resultater.

Adaptive holder til i lyse og trivelige lokaler i Sandvika, 20 min. fra Oslo. Selskapet eies av de ansatte og har en meget god økonomi med AAA-rating. Gründerne i Adaptive har bakgrunn fra bl.a. Visma Unique og NetCenter.

M-I-Swaco infokiosk


DNB_Eiendom_logo
Sweco_logo
Asco

Adaptive er Gasellebedrift

Adaptive har flere ganger blitt kåret til Gasellebedrift av Dagens Næringsliv, senest i 2019. Dette er en utmerkelse som gis til bedrifter som de siste fire år har vist sterk vekst og gode resultater. Vi takker alle våre ansatte og kunder som har bidratt!

Her finner du oss

telefon: +47 99 56 36 36 - epost: info@adaptive.no - support: support@adaptive.no

Aktuelt

Større gjestegrupper? Slik håndteres de effektivt
Noen ganger er det behov for å håndtere mange gjester på en gang. Uten en god plan og fornuftige rutiner[...]
Dette er Norges mest moderne gjesteopplevelse
2020 er året der mange har blitt nødt til å legge om sine vaner for å jobbe smartere og mer[...]
Egenerklæring COVID-19 og smittesporing i besøkssystemet
I forbindelse med utbrudd av coronaviruset har vi fått mange henvendelser om hvordan informasjon og egenerklæring kan formidles til gjester i onVisit. I nyere versjoner av onVisit kan egenerklæring inkluderes i registreringsprosessen. Det innebærer at gjester må samtykke til deres retningslinjer for å kunne fullføre registreringen, og dere […]
Adaptive ble Gasellebedrift
For oss er det viktig å være en stabil og langsiktig leverandør. Den beste måten å sikre dette på er å[...]
Vi har flyttet til nye lokaler
Kom på besøk i våre nye lokaler for en hyggelig prat, god kopp kaffe og vakker utsikt over nye KadettangenEtter[...]
Personvernerklæring
Behandling av personopplysninger i Adaptive AS Når du bruker nettsiden vår og/eller er i kontakt med oss gjennom bestilling av[...]
Ta gjestens persondata på alvor
Mange bedrifter og organisasjoner har innført besøkssystemer der besøkende registrerer seg, men alle reflekterer nok ikke over at også disse[...]
Fast Track – bruk tiden på det som betyr noe
Med onVisit Fast Track er det slutt på å stå i kø for å registrere seg, eller lete gjennom en[...]
Nye personvernregler fra 2018
EUs forordning for personvern blir norsk lov i 2018. Det betyr at vi får nye regler for personvern i Norge.[...]