Visjon og historie

Vi i Adaptive jobber hver eneste dag for å skape fremtidens kontorløsninger - teknologi som gir våre kunder en smart, effektiv, produktiv og enklere hverdag.

Vi har lang erfaring fra programvareutvikling, av alt fra innovative webløsninger til tradisjonelle fagsystemer. Denne kunnskapen gir oss et godt og solid fundament for vår programvareutvikling og konsulenttjenester. Vårt team av spesialister sørger for at våre løsninger alltid lever opp til våre verdier - fremtidsrettede, innovative, moderne og brukervennlige. I Adaptive tror vi på at gode løsninger kommer av dedikasjon, læring, ydmykhet og å tørre å stå fram og skille seg ut.

Vi er stolte av å ha en trofast og solid kundebase. Blant våre kunder finnes noen av Nordens største virksomheter innenfor privat og offentlig sektor. Samtidig er vi opptatt av at våre løsninger skal kunne tilpasses og tilfredsstille alle - fra store internasjonale selskaper, til lokale småbedrifter. Adaptive deltar også i Microsofts «Early adopter» program som har som formål å støtte kunder som ønsker på et tidlig tidspunkt å ta i bruk ny teknologi, et viktig ledd i vår visjon om å skape innovative resultater.

Adaptive holder til i lyse og trivelige lokaler i Sandvika, 20 min. fra Oslo. Selskapet eies av de ansatte og har en meget god økonomi med AAA-rating. Gründerne i Adaptive har bakgrunn fra bl.a. Visma Unique og NetCenter.

Oslo Kommune
DNB
Asco

Vi er nå klimanøytrale!

Last ned vårt klimaregnskap for 2021

Her finner du oss

telefon: +47 99 56 36 36 - epost: info@adaptive.no - support: support@adaptive.no

Adaptive er Gasellebedrift

Adaptive har flere ganger blitt kåret til Gasellebedrift av Dagens Næringsliv, senest i 2020. Dette er en utmerkelse som gis til bedrifter som de siste fire år har vist sterk vekst og gode resultater. Vi takker alle våre ansatte og kunder som har bidratt!

Aktuelt

Check-in Experience
Oppdag den smidige og moderne check-in opplevelsen med onVisit Besøkssystem.
Hvordan håndtere smittesporing for bedrifter?
Sporing av smitte er en viktig del av arbeidet med å begrense konsekvensene av pandemien Covid-19. Norske bedrifter pålegges eller[...]
Større gjestegrupper? Slik håndteres de effektivt
Noen ganger er det behov for å håndtere mange gjester på en gang. Uten en god plan og fornuftige rutiner[...]
Dette er Norges mest moderne gjesteopplevelse
Gjennom de siste årene med pandemi mange har blitt nødt til å legge om sine vaner for å jobbe smartere[...]
Egenerklæring COVID-19 og smittesporing i besøkssystemet
I forbindelse med utbrudd av coronaviruset har vi fått mange henvendelser om hvordan informasjon og egenerklæring kan formidles til gjester i onVisit. I nyere versjoner av onVisit kan egenerklæring inkluderes i registreringsprosessen. Det innebærer at gjester må samtykke til deres retningslinjer for å kunne fullføre registreringen, og dere […]
Vi har flyttet til nye lokaler
Kom på besøk i våre nye lokaler for en hyggelig prat, god kopp kaffe og vakker utsikt over nye KadettangenEtter[...]

TRENGER DU HJELP MED Å KOMME I GANG?

Ta en prat eller digital kaffe med oss!