onVisit har blitt enda bedre

Gjennom mange år med dedikert og målrettet arbeid har onVisit blitt etablert som Norges ledende besøkssystem. Samtidig jobber vi hver eneste dag for å møte nye krav som stilles i en moderne resepsjon. I tett samarbeid med våre brukere har vi nok en gang klart å ta onVisit ett langt steg videre. Vi har gleden av å lansere onVisit 4.6; den kraftigste, mest tilpasningsdyktige og mest effektive versjonen noen sinne.

onVisit 4.6 – så hva er nytt?

Samarbeid med Taxifix – bestill rett fra onVisit!

Det er viktig for oss å være i teten når det gjelder teknologisk utvikling og digitalisering. Vi er derfor stolte over å presentere vårt samarbeid med en spennende og fremtidsrettet aktør som Taxifix. Som gjest eller ansatt kan du nå helt enkelt bestille taxi direkte fra onVisit-skjermen, enten som direktebestilling – eller motta en bestillingslink på mobilen for rask transport når du selv måtte ønske. Vår sømløse integrasjon sørger for at taxibestilling er gjort på noen få sekunder, og at ventetiden er helt minimal.

Skreddersy deres egen digitale resepsjon

Med onVisit har vi gjort det mulig å skreddersy deres helt egne digitale selvbetjente resepsjon. Gi gjestene tilgang til informasjonen de måtte trenge – enten det er sanntids rutetider, taxibestilling, oversikt over trafikken, vareleveranser eller tilkalling av assistanse. Dere kjenner deres egne behov best, og nettopp derfor har vi gjort det superenkelt å administrere design og oppsett direkte fra onVisit web

Støtte for GDPR  vi tar personvern på alvor

Fra 2018 blir EUs nye GDPR-direktiver gjeldende, med personvernregler bedrifter må forholde seg til. Et viktig punkt i de nye direktivene er lagring av persondata, og det er varslet strenge sanksjoner for brudd på disse reglene. Heldigvis trenger dere ikke å bekymre dere for besøkssystemet, vi har dere allerede dekket med onVist 4.4. Sørg for å oppdatere i god tid, så dere slipper uheldige konsekvenser.

Fast Track  bruk tiden på det som betyr noe

Med onVisit Fast Track er det slutt på å stå i kø for å registrere seg, eller lete gjennom en endeløs bunke med navnelapper. Gi gjesten alt han behøver rett på mobilen – tidspunkt, adresse, informasjon og QR-kode for innsjekk. Ved oppmøte i resepsjonen kan gjesten enkelt skanne koden på mobilen, samtidig vil besøkslapp skrives ut og mottaker varsles. Alle de gode funksjonene du er vant til i onVisit, bare raskere.

Ta kontroll

Med den nye versjonen har vi gjort betydelige forbedringer av onVisit web, med blant annet et helt nytt kontrollpanel. Det har aldri vært enklere å administrere besøk, innstillinger eller design på gjesteregistreringen. I tillegg har vi sørget for at enkel kommunikasjon aldri er langt unna. Send SMS til en hvilken som helst gjest eller ansatt – rett fra besøksoversikten.

Sikkerhet i fokus

Som ansatt i resepsjonen kan man være utsatt dersom det oppstår truende situasjoner. Derfor har vi nå lansert Panic Button – en alarmknapp i weben som sørger for at du alltid kan få tak i hjelp på en rask og diskret måte. Dessuten har funksjonen for Gruppevarsling på SMS fått en solid overhaling, og byr på enda flere muligheter for å varsle besøkende og ansatte i en nødsituasjon.


onVisit introduserer Hurtigvalg

Noen ganger har ikke gjesten en bestemt kontaktperson på forhånd. Andre ganger er det kanskje ikke så mange ansatte at det er behov for et søk, eller man ønsker bare å ha noen ressurser litt lettere tilgjengelig. Med Hurtigvalg går det raskere enn noen gang å få tak i rett kontakt – enten det er kundeservice, en person eller en gruppe.


Gjestenett til hvem som helst - hvor som helst

Sørg for å spare tid på oppstart av møtene ved at alle gjester stiller forberedt og pålogget. I onVisit 4.4 har gjestenetthåndteringen blitt kraftig oppgradert. I delte resepsjoner kan nå hvert firma ha sitt eget gjestenett integrert i onVisit. Kanskje brukes løsningen også på flere lokasjoner? Ikke noe problem. Uansett om det er felles gjestenett på flere lokasjoner, eller om hver resepsjon har sitt eget – vi tar hånd om det.

Hva mer?

Andre forbedringer og nyheter i onVisit 4.6 inkluderer blant annet:
 • check
  onVisit Lunsjregistrering – ny tilleggstjeneste for lunsjgjester. Registrering bl.a med RFID kort.
 • check
  Forbedret kontraktørmodul for registrering av eksterne arbeidere
 • check
  Visuelle oppdateringer
 • check
  Forbedret gjesteimport
 • check
  Forbedret tastatur i gjesteregistreringen
 • check
  Flere tilpasningsmuligheter for flerfirma-løsninger og firma med flere lokasjoner

Nyheter og forbedringer i tidligere utgaver

onVisit
 • ​Forbedret støtte for tablets - kan benyttes på de fleste Windows tablets og PCer med touch
 • Utvidet støtte for bakgrunnsbilder  - forbedrer muligheten for kundetilpasset design
 • Tilbakemelding på skjermen ved inn- og utsjekk med skanning, samt mulighet for bekreftelse på SMS
 • Støtte for svensk og dansk, samt mulighet for enspråklig gjesteregistrering
 • Innebygd støtte for å hindre tilgang til andre funksjoner på PCen
 • Gjesten mottar meldinger og varslinger på det samme språket som vedkommende registrerer seg med
 • Egen skannermodus - kan benyttes til hurtiginnsjekk sammen med onVisit Fasttrack
 • Mobilnummere blir lagret med landskode uansett lagringsmetode
 • Fjernet doble linjer i besøksoversikt
 • Lagt til visning av gjestemottakers firma og/eller lokasjon i besøksoversikten
 • Mulighet for å legge til samme kommentar på flere gjester under "Finn besøkende"
 • Inaktive firma filtreres bort i besøksoversikt
 • Støtte for ansattsynkronisering fra adgangskontrollsystem, bl.a. Lenel
 • Forbedret ytelse i gjesteregistrering
 • Mulighet for å legge inn gjestens mobilnummer i SMS-varslingen slik at man enkelt kan ta kontakt
 • onVisit WiFi er oppdatert til å støtte den siste utgaven av Aruba ClearPass
 • NetCom og Sendega SMS er erstattet med API-basert SMS
 • Mulighet for å legge til "hensikt med besøket" ved gjesteimport, med alternativ som ikke trigger varsling ved innsjekk

onVisit Lane Services leveres som skytjeneste

onVisit LaneServices integreres mot sluser slik at gjester kan passere inn og ut ved hjelp av besøksetiketten eller et mobilt gjestekort fra onVisit FastTrack.  onVisit LaneServices er nå tilpasset til onVisit Online og kan leveres som en skytjeneste. 

onVisit-gruppevarsling på SMS

onVisit-gruppevarsling på SMS

onVisit SMS gruppevarsling

onVisit gruppevarsling er en meldingstjeneste som sender ut SMS til ansatte og gjester, for eksempel ved en evakueringssituasjon. Ved utsendelse velger man om varslingen skal sendes til alle ansatte eller kun til ansatte som har gjester. Har man flere lokasjoner vil man også kunne velge hvilke man ønsker å varsle. Selve meldingsteksten kan forhåndsdefineres eller legges inn ved utsendelse. 
Tjenesten krever at onVisit SMS gateway benyttes.

Digitale resepsjonstjenester

ActivityView

Digital display-løsning som gir deg en bedre oversikt over dine møterom og den daglige møtevirksomheten.

Gir både ansatte og gjester en komplett oversikt over dagens møtevirksomhet. ActivityView samler informasjon fra flere møterom og konferanserom i en visning, og forbedrer umiddelbart utnyttelsen av disse rommene. 

Activity View  er integrert med Microsoft Exchange og Google Calendar. 

Hva koster en oppgradering?

Hvilke servere krever onVisit ved lokal installasjon?