Nyheter i onvisit

Endelig er onVisit 5 her!

Den mye etterspurte oppgraderingen onVisit 5 er lansert, med blant annet helt nye onVisit Invite - ta gjesteopplevelsen til nye høyder med Outlook/kalender-integrasjon!


Gjennom mange år med dedikert og målrettet arbeid har onVisit blitt etablert som Norges ledende besøkssystem. Samtidig jobber vi hver eneste dag for å møte nye krav som stilles i en moderne resepsjon. I tett samarbeid med våre brukere har vi nok en gang klart å ta onVisit ett langt steg videre. Vi har gleden av å lansere onVisit 5; den kraftigste, mest  tilpasningsdyktige og mest effektive versjonen noen sinne. Kontakt oss på support@adaptive.no så avtaler vi oppgradering.

onVisit 5 – så hva er nytt?

Sjekk inn med egen mobil

onVisit Mobil Check-In kombinerer smittevern med brukervennlighet

Hvordan fungerer det?

01

Berøringsfri innsjekk med egen mobil

02

Smittesporing

03

Varsling ved smitte

Nå med støtte for berøringsfri innsjekk!

onVisit 5.0 kommer med støtte for berøringsfri innsjekk og flere andre tiltak for smittevern og smittesporing.

onVisit mobil gjesteregistrering
onVisit mobil gjesteregistrering

onVisit Invite - Inviter med Outlook eller kalender

Ny tilleggstjeneste

Aldri før har det vært smidigere å invitere gjester på besøk. Inviter som vanlig i din kalender, så tar onVisit over ansvaret for å gi dine gjester alt de trenger; QR-invitasjon, kart, møtetidspunkt og mer. Lær mer...

Ny statistikk og rapporter


Nye og kraftige rapporter er nå tigjengelig. Få full oversikt over historikken med gode visuelle fremstillinger. Alt kan selvfølgelig eksporteres til Excel. 

Forenklet gjesteimport - send ut en påmelding!

Nå kan du sende ut et påmeldingsskjema, og importere deltakerne direkte inn i onVisit. Støtter blant annet Google Forms og Microsoft Forms. Perfekt for større møter og seminarer!

Klikk her for å avtale oppgradering

Har du gått glipp av disse tjenestene?

HMS-informasjon

Ingen ting er viktigere enn sikkerheten til våre brukere og deres gjester. Nettopp derfor har vi nå gleden av å tilby integrert HMS-info direkte i registreringen. Sømløst, enkelt og sikkert.

Taushetserklæring direkte i onVisit

Taushetserklæring kan nå legges inn som en naturlig del av besøket. Alle gjester leser gjennom og godkjenner nødvendig informasjon

Helt ny visning av rutetider i sanntid

Hjelp deres gjester og ansatte med å velge grønn transport! Tog? Buss? T-Bane? Flybuss? Eller kanskje ta en bysykkel? 

Visste du at...

...besøksoversikten har live oppdatering fra onVisit 4.8

...du kan skreddersy innholdet i besøksoversikten

...onVisit har støtte for emojis 👋🏼

...alle onVisit klienter kan overvåkes i sanntid

...gjestene kan sjekke ut og inn mellom ulike resepsjoner

...onVisit har egen lunsjregistrering

...dere kan ha egne design themes

...det er nå enda enklere å oppgradere til ny versjon


onVisit selvbetjent resepsjon

Skreddersy deres egen digitale resepsjon

Med onVisit har vi gjort det mulig å skreddersy deres helt egne digitale selvbetjente resepsjon. Gi gjestene tilgang til informasjonen de måtte trenge – enten det er sanntids rutetider, taxibestilling, oversikt over trafikken, vareleveranser eller tilkalling av assistanse. Dere kjenner deres egne behov best, og nettopp derfor har vi gjort det superenkelt å administrere design og oppsett direkte fra onVisit web. Se ett eksempel på enkel innsjekk her: 

Samarbeid med Taxifix – bestill rett fra onVisit!

Det er viktig for oss å være i teten når det gjelder teknologisk utvikling og digitalisering. Vi er derfor stolte over å presentere vårt samarbeid med en spennende og fremtidsrettet aktør som Taxifix. Som gjest eller ansatt kan du nå helt enkelt bestille taxi direkte fra onVisit-skjermen, enten som direktebestilling – eller motta en bestillingslink på mobilen for rask transport når du selv måtte ønske. Vår sømløse integrasjon sørger for at taxibestilling er gjort på noen få sekunder, og at ventetiden er helt minimal.

Har du sett vår etikettbutikk?

Bestill etiketter til onVisit direkte i vår nettbutikk til en veldig fordelaktig kundepris!

Støtte for GDPR – vi tar personvern på alvor

Fra 2018 blir EUs nye GDPR-direktiver gjeldende, med personvernregler bedrifter må forholde seg til. Et viktig punkt i de nye direktivene er lagring av persondata, og det er varslet strenge sanksjoner for brudd på disse reglene. Heldigvis trenger dere ikke å bekymre dere for besøkssystemet, vi har dere allerede dekket med onVisit. Sørg for å oppdatere i god tid, så dere slipper uheldige konsekvenser.

Fast Track – bruk tiden på det som betyr noe

Med onVisit Fast Track er det slutt på å stå i kø for å registrere seg, eller lete gjennom en endeløs bunke med navnelapper. Gi gjesten alt han behøver rett på mobilen – tidspunkt, adresse, informasjon og QR-kode for innsjekk. Ved oppmøte i resepsjonen kan gjesten enkelt skanne koden på mobilen, samtidig vil besøkslapp skrives ut og mottaker varsles. Alle de gode funksjonene du er vant til i onVisit, bare raskere.

Ta kontroll

Med den nye versjonen har vi gjort betydelige forbedringer av onVisit web, med blant annet et helt nytt kontrollpanel. Det har aldri vært enklere å administrere besøk, innstillinger eller design på gjesteregistreringen. I tillegg har vi sørget for at enkel kommunikasjon aldri er langt unna. Send SMS til en hvilken som helst gjest eller ansatt – rett fra besøksoversikten.

Sikkerhet i fokus

Som ansatt i resepsjonen kan man være utsatt dersom det oppstår truende situasjoner. Derfor har vi nå lansert Panic Button – en alarmknapp i weben som sørger for at du alltid kan få tak i hjelp på en rask og diskret måte. Dessuten har funksjonen for Gruppevarsling på SMS fått en solid overhaling, og byr på enda flere muligheter for å varsle besøkende og ansatte i en nødsituasjon.

onVisit introduserer Hurtigvalg

Noen ganger har ikke gjesten en bestemt kontaktperson på forhånd. Andre ganger er det kanskje ikke så mange ansatte at det er behov for et søk, eller man ønsker bare å ha noen ressurser litt lettere tilgjengelig. Med Hurtigvalg går det raskere enn noen gang å få tak i rett kontakt – enten det er kundeservice, en person eller en gruppe.

Hva mer?

Andre forbedringer og nyheter inkluderer blant annet:

  • onVisit Lunsjregistrering – ny tilleggstjeneste for lunsjgjester. Registrering bl.a med RFID kort.
  • Forbedret kontraktørmodul for registrering av eksterne arbeidere
  • Visuelle oppdateringer
  • Forbedret gjesteimport
  • Forbedret tastatur i gjesteregistreringen
  • Flere tilpasningsmuligheter for flerfirma-løsninger og firma med flere lokasjoner

Klikk her for å avtale oppgradering

TRENGER DU HJELP MED Å KOMME I GANG?

Ta en prat eller digital kaffe med oss!