onVisit digitalt gjestekort - reduser papirbruken og eliminerer  utskriftsproblemer

I den digitale tidsalderen søker bedrifter stadig etter måter å modernisere og effektivisere sine systemer på. En slik innovasjon som har revolusjonert besøksstyring er introduksjonen av digitale gjestekort. I onVisit besøkssystem tilbyr digitale gjestekort en rekke fordeler sammenlignet med tradisjonelle papiretiketter. Noen av fordelene er: 

Miljøvennlig Ved å bytte til digitale gjestekort, reduserer bedriftens bruk av papir. Det er ikke lenger behov for å skrive ut etiketter og kaste dem bort etter besøket. 

Kostnadsbesparende Det digitale gjestekortet leveres som standard i onVisit. Gjesten mottar gjestekortet via SMS og   besparelsene vil på lang sikt være betydelige. Uten behov for å stadig kjøpe etiketter, reduseres driftskostnadene over tid.

Profesjonelt inntrykk Digitale gjestekort gir et moderne og profesjonelt inntrykk. Dette kan forbedre firmaets image og gi en bedre opplevelse for besøkende. 

Sikkerhet og sporbarhet Digitale gjestekort kan utstyres med QR-koder som gjør det enklere å spore og identifisere besøkende i sanntid. Dette øker sikkerheten i bygningen og gir en mer nøyaktig oversikt over hvem som er til stede. Hvis det er behov for å identifisere hvilke personer som er gjester utstyres det med ett eks ett halsbånd som identifiserer gjestene. 

Fleksibilitet Det digitale gjestekortet inneholder den besøkendes navn, vertens navn, kontaktinformasjon, tidspunkt for besøket og annen relevant informasjon. Dette gir en personlig touch og forbedrer den samlede besøksopplevelsen.

Mens tradisjonelle papiretiketter har tjent sitt formål i mange år, er det klart at digitale gjestekort gir en rekke fordeler som ikke kan overses. onVisit besøkssystem, med sin digitale gjestekortfunksjon, er i forkant av denne endringen, og gir bedrifter en moderne, effektiv og bærekraftig løsning for besøksstyring.