onVisit digitalt gjestekort - reduser papirbruken og eliminerer  utskriftsproblemer

I den digitale tidsalderen søker bedrifter stadig etter måter å modernisere og effektivisere sine systemer på. En slik innovasjon som har revolusjonert besøksstyring er introduksjonen av digitale gjestekort. I onVisit besøkssystem tilbyr digitale gjestekort en rekke fordeler sammenlignet med tradisjonelle papiretiketter. Noen av fordelene er: 

Miljøvennlig Ved å bytte til digitale gjestekort, reduserer bedriftens bruk av papir. Det er ikke lenger behov for å skrive ut etiketter og kaste dem bort etter besøket. 

Kostnadsbesparende Det digitale gjestekortet leveres som standard i onVisit. Gjesten mottar gjestekortet via SMS og   besparelsene vil på lang sikt være betydelige. Uten behov for å stadig kjøpe etiketter, reduseres driftskostnadene over tid.

Profesjonelt inntrykk Digitale gjestekort gir et moderne og profesjonelt inntrykk. Dette kan forbedre firmaets image og gi en bedre opplevelse for besøkende. 

Identifisering av gjester I miljøer hvor det er behov for å identifisere hvilke personer som er gjester utstyres de gjerne med en badge i halsbånd som som er tydelig merket med gjest. Tradisjonelle etiketter og navneskilt kan ofte forsvinne under en jakke eller bli gjemt bort i en lomme, noe som svekker sikkerheten. Badge i halsbånd er lett synlig og sørger for at gjester alltid er gjenkjennelige. 

Sikkerhet og sporbarhet Digitale gjestekort kan utstyres med QR-koder som gjør det enklere å spore og identifisere besøkende i sanntid. Dette øker sikkerheten i bygningen og gir en mer nøyaktig oversikt over hvem som er til stede. 

Fleksibilitet Det digitale gjestekortet inneholder den besøkendes navn, vertens navn, kontaktinformasjon, tidspunkt for besøket og annen relevant informasjon. Dette gir en personlig touch og forbedrer den samlede besøksopplevelsen.

Mens tradisjonelle papiretiketter har tjent sitt formål i mange år, er det klart at digitale gjestekort gir en rekke fordeler som ikke kan overses. onVisit besøkssystem, med sin digitale gjestekortfunksjon, er i forkant av denne endringen, og gir bedrifter en moderne, effektiv og bærekraftig løsning for besøksstyring.