Takk for at dere valgte onVisit som deres nye besøkssystem. Vi ser fram imot å bidra til å gi deres besøkende en positiv og profesjonell opplevelse som gjester hos dere. Sammen med dere skal vi sørge for en enkel og effektiv hverdag, både for deres ansatte og besøkende.

Her finner du en enkel innføring for å komme i gang med onVisit.

onVisit med Surface i bordkonsoll

Pålogging til onVisit administrasjonsportal

I onVisit portalen finner du en omfattende oversikt over besøkende, evakueringslister, rapportsenteret, innstillinger og mye mer.
- Lenke til pålogging finner du i denne eposten. Vanligvis vil du logge det på automatisk med din Microsoft jobb brukerkonto. - Hvis din bedrift har andre rutiner vil du motta en egen epost med nødvendig informasjon.
- Vi anbefaler sterkt å benytte Google Chrome som nettleser.

Innføring i onVisit

Etter installasjon er fullført, vil vi gi deg en opplæring i hvordan man bruker onVisit. Vi har også utarbeidet opplæringsvideoer som dekker de viktigste funksjonene i onVisit. Disse videoene er tilgjengelig her:
Kom i gang med onVisit
Besøksoversikten
Administrasjon av gjestegrupper
Øvrige videoer og veiledninger

Support

Vi har samlet de mest vanlige spørsmålene i vårt kundestøttesenter
Finner du ikke svaret på det du lurer på? Du kan sende henvendelser til vår supportavdeling hele døgnet på support@adaptive.no, så kontakter vi deg så raskt som mulig. Vi er også tilgjengelige på +47 99 56 36 36

Behov for rekvisita eller tilleggsutstyr?

Vi har etiketter, skrivere, skannere og plastlommer på lager. Dette kan enkelt bestilles på https://adaptive.no/shop/ eller kontakt oss på support@adaptive.no så ordner vi med rask leveranse. Vi skaffer også PCér til gjesteregistrering hvis dere har behov for det.

Tilleggstjenester og nye versjoner

Vi utvider stadig onVisit med nye spennende tilleggstjenester. Vi vet at behovene deres stadig er under utvikling, så kikk gjerne innom denne siden i blant for å se hva onVisit kan bidra med: https://adaptive.no/onvisit-tilleggstjenester/
Vi jobber hver dag med å gjøre onVisit til et enda bedre produkt, og vi setter stor pris på forslag som kan hjelpe oss med dette!

Vi gleder oss til å komme i gang med en løsning sammen med dere, og vi skal gjøre det vi kan for å gi dere en god opplevelse med onVisit Besøkssystem.

Med vennlig hilsen,

onVisit Support Team

TRENGER DU HJELP MED Å KOMME I GANG?

Ta en prat eller digital kaffe med oss!