Leif Madsberg i Subaru Norge valgte SharePoint. Subaru Norge har lansert en ny forhandlerportal som skal forenkle arbeidsprosessene og hverdagen til bilforhandlerne. SharePoint er benyttet som inngangsportalen for hver enkelt forhandler hvor man finner all informasjon, nyheter, markedsmateriell m.m.

I tillegg gir vi også forhandleren mulighet til å gå inn og finne biler på lager, reservedeler og annet. Dette sparer tid og reduserer behovet for flere steg i salgssituasjon for forhandleren. – Vi er i bransjen for å selge biler og gi best kundeservice, og da er det helt sentralt å ha smidige verktøy, løsninger og samarbeidspartnere, sier Leif Madsberg, økonomidirektør i Subaru Norge.

Subaru Norge

Subaru Norge as er en importbedrift med Subaru som eneagentur, og har i tillegg eierinteresser i flere forhandlerbedrifter. Subaru Norge har et meget godt utbygget delelager plassert på Skytta like utenfor Oslo. Subaru Norge har 30 ansatte som ivaretar kundenes og forhandlernes interesser samt driver en utstrakt opplæringsvirksomhet overfor forhandlernettet både på salgs- og ettermarkedssiden. Les mer om Subaru Norge her…

TRENGER DU HJELP MED Å KOMME I GANG?

Ta en prat eller digital kaffe med oss!