Adaptive inngår avtale med Standard Norge om å levere ny løsning for elektroniske formularer. Vi skal levere en ny versjon av løsningen som benytter siste versjon av Adobe LiveCycle ES for å generere og sikre PDF blankettene.

Løsningen, også kalt eBlanketter, er en onlinetjeneste som både privatpersoner og selskaper kan benytte. Her kjøper man retten til å fylle ut et antall eksemplarer av blanketten, samt utskrift av disse.
Adaptive skal levere en ny versjon av løsningen som benytter siste versjon av Adobe LiveCycle ES for å generere og sikre PDF blankettene.
Utfylte formularer lagres i et arkiv slik at man til enhver tid kan hente opp tidligere utfylte formularer, eller opprette nye basert på tidligere utfylte.
Adobe LiveCycle ES er en plattform med mulighet for å plugge inn en mengde forskjellige tjenester relatert til PDF dokumenter, slik som å generere og fylle ut PDF dokumenter, hente ut data fra utfylte, sette rettigheter og regler for bruk, montere og demontere PDF dokumenter, samt lage arbeidsflyt for dokumentprosessene.
Ønsker du mer informasjon om hva Adobe LiveCyle ES er, klikk på denne linken.

Standard Norge

Standard Norge er en privat og uavhengig medlemsorganisasjon som ble stiftet 24. juni 2003, men har røtter tilbake til 1923. Standard Norge har ca. 75 ansatte og holder til på Lilleaker i Oslo. Det er Standard Norge som utgir Norsk Standard. Norsk Standard er et varemerkebeskyttet ordmerke.

Medlemskapet i Standard Norge er åpent for bedrifter, organisasjoner, myndigheter og andre.

Ler mer her… 

Om forfatteren

Håkon Inngjerdingen

Håkon er gründer og styreleder i Adaptive. Før han etablerte Adaptive jobbet han over 15 år i Visma Unique og NetCenter med ledelse av programvare- og forretningsutvikling som spesialområde.

TRENGER DU HJELP MED Å KOMME I GANG?

Ta en prat eller digital kaffe med oss!