Brother QL-820 etikettskriver
Brother QL-820 etikettskriver

Med sin enestående driftssikkerhet og funksjonalitet har Brother sine etikettskrivere lenge vært et viktig element i onVisit besøkssystem. Besøkslappene skrives ut raskt og effektivt, samtidig som behovet for vedlikehold er minimalt. Med termisk utskrift slipper du nemlig å forholde deg til blekkpatroner som stadig må byttes. Besøkslappene kan tilpasses hver enkelt sine behov, og leveres i flere størrelser, både med og uten klister. I tillegg gir en Brother etikettskriver gode muligheter til å designe besøkslapper med både logoer og rammer.

Selv om det er svært praktisk med termisk utskrift uten blekk, så har det også hatt sine begrensninger. Utskriften har vært begrenset til kun svart farge på hvit bakgrunn. Inntil nå. Med sin nye QL-820 har Brother nemlig kommet opp med helt ny teknologi som åpner for flerfarget utskrift, fortsatt helt uten blekkpatroner! Nyvinningen til Brother åpner for friske besøkslapper, med både hvit, sort og ikke minst rød farge. Her er det bare å slippe kreativiteten løs, og sørge for at deres gjester kan pryde seg med de flotteste besøkslappene noensinne!

Vil du vite mer om vårt samarbeid med Brother? Sjekk ut http://www.brother.no/business-solutions/reference-case-studies/visitor-management

Her kan du lese mer om onVisit

Pryd gjestene med fargede etiketter
Pryd gjestene med fargede etiketter

TRENGER DU HJELP MED Å KOMME I GANG?

Ta en prat eller digital kaffe med oss!